Center of Advanced Fluid Dynamics

Nota legal i política de privacitat

1. Responsabilitat dels usuaris per ús i contingut

Tant l'accés al lloc web, com l'ús que pugui realitzar-se de la informació i continguts inclosos en els mateix, seran d'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l'ús que pugui fer de la informació, imatges, continguts i/o productes ressenyats i accessibles a través del mateix, estarà supeditada a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels usuaris, qui seran plenament responsables del seu accés i correcte ús. Els usuaris estaran obligats a fer ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i respecte a la legalitat vigent, tot això segons les possibilitats i fins pels quals estan concebuts. Cadfluid Solutions no assumeix cap responsabilitat sigui directament o indirectament per qualsevol dany o pèrdues derivades de l'ús dels serveis o continguts realitzat pels usuaris o tercers.

2. Dades identificatives

www.cadfluidsolutions.com és un domini d'Internet, el propietari és la Fundació URV, amb domicili social a Carrer de l’Escorxador, s/n., codi postal 43003, proveïda de NIF G43581321. L'objectiu de Cadfluid Solutions amb aquest lloc web és presentar els seus serveis.

3. Concepte d'usuari

La utilització del lloc web atribueix la condició d'usuari, i implica l'acceptació plena i sense reserva de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per Cadfluid Solutions en el mateix moment en què l'usuari accedeixi al lloc web. En conseqüència, l'usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el lloc web, ja que pot patir modificacions.

4. Accés i visita del lloc web

La prestació del servei del lloc web per part de Cadfluid Solutions té caràcter gratuït, i l'accés als continguts exigeix ​​la prèvia subscripció o registre.

5. Visita correcta del lloc web

Vostè es compromet a utilitzar el lloc web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei i les presents condicions, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera vostè s'obliga a no utilitzar el lloc web, els seus continguts i serveis amb fins o efectes il·lícits, contraris al contingut d'aquestes condicions, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o perjudicar el lloc web i/o els seus continguts i/o serveis o impedir la normal utilització o gaudi d'aquests per part d'altres persones.

Vostè s'haurà d'abstenir de manipular les dades identificatives de Cadfluid Solutions que s'ofereixen a l'espai web www.cadfluidsolutions.com. Vostè haurà d'abstenir-se de manipular els dispositius tècnics de protecció de continguts o d'informació, i en general de configuració de l'espai web www.cadfluidsolutions.com.

6. Informació sobre els links

Cadfluid Solutions, no es fa responsable dels llocs web no propis als que es pot accedir mitjançant vincles "links" o de qualsevol contingut posat a disposició per tercers. Qualsevol ús d'un vincle o accés a un lloc web no propi és realitzat per voluntat i risc exclusiu de l'usuari i Cadfluid Solutions no recomana ni garanteix cap informació obtinguda a través d'un vincle aliè al lloc web de Cadfluid Solutions, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l'ús d'un vincle, o de la informació obtinguda a través d'ell, incloent altres vincles o llocs web, de la interrupció en el servei o en l'accés, o de l'intent d'emprar un vincle, tant en connectar al lloc web de Cadfluid Solutions com en accedir a la informació d'altres llocs web des del lloc web de Cadfluid Solutions.

7. Renúncia i limitació de la responsabilitat

La informació i serveis inclosos o disponibles a través del lloc web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica, s'incorporen canvis a la informació continguda. Cadfluid Solutions pot introduir en qualsevol moment millores i/o canvis en els serveis o continguts. Cadfluid Solutions ha obtingut la informació i els materials inclosos al lloc web de fonts considerades com a fiables, però si bé s'han pres les mesures corresponents per assegurar que la informació continguda sigui correcta, no garanteix que sigui exacta, actualitzada i completa.

8. Informació sobre l'exempció de tota responsabilitat derivada d'una fallada tècnica i/o de contingut

Cadfluid Solutions declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la causa. Així mateix, Cadfluid Solutions no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d'aquestes caigudes, suspensions temporals del fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que li pugui ser causat als usuaris per causes alienes Cadfluid Solutions.

Cadfluid Solutions no declara ni garanteix que els serveis o continguts no siguin interromputs o que estiguin lliures d'errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposició estiguin lliures de virus o similars, sense perjudici que Cadfluid Solutions, realitzi els seus millors esforços per a evitar aquest tipus d'incidents. En cas que l'usuari prengués determinades decisions o realitzés accions amb base a la informació inclosa en qualsevol dels llocs web, es recomana la comprovació de la informació rebuda amb altres fonts, sense incórrer en cap responsabilitat per aquest motiu Cadfluid Solutions.

9. Propietat industrial i intel·lectual

Els continguts prestats per Cadfluid Solutions així com els continguts abocats en la xarxa a través del seu lloc web, constitueixen una obra en el sentit de la legislació sobre propietat intel·lectual pel que es troben protegits per les lleis i convenis internacionals aplicables en la matèria.

Queda prohibida qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública, transformació, posada a disposició i, en general, qualsevol altre acte d'explotació pública referit tant al lloc web com al seu contingut i informació, sense l'exprés i previ consentiment i per escrit de Cadfluid Solutions.

En conseqüència, tots els continguts que es mostren en els diferents llocs web i especialment, dissenys, textos, gràfics, logos, icones, botons, software, noms comercials, marques, dibuixos industrials o qualsevol altre signe susceptible d'utilització industrial i comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de Cadfluid Solutions o de tercers titulars dels mateixos que han autoritzat degudament la seva inclusió al lloc web.

Els continguts, imatges, formes, opinions, índexs i altres expressions formals que formin part del lloc web, així com el software necessari per al seu funcionament i visualització constitueixen així mateix l'obra en el sentit del Dret d'Autor i queden, per tant, protegides per les convencions internacionals i legislació nacional en matèria de propietat intel·lectual que resultin aplicables.

Queda prohibit tot per virtut del qual els usuaris dels serveis o continguts puguin explotar o servir-se comercialment, directament o indirectament, en la seva totalitat o parcialment, de qualsevol dels continguts, imatges, formes, índexs i altres expressions formals que formin part del lloc web sense permís previ i per escrit de Cadfluid Solutions.

Cadfluid Solutions és lliure de limitar l'accés al lloc web, i als productes i/o serveis en elles oferts, així com la consegüent publicació de les opinions, observacions, imatges o comentaris que els usuaris puguin fer-li a través del correu electrònic.

Cadfluid Solutions, en aquest sentit, podrà establir, si ho considera oportú, sense perjudici de l'única i exclusiva responsabilitat dels usuaris, els filtres necessaris a fi d'evitar que a través del seu lloc web puguin abocar-se a la xarxa continguts o opinions, considerats com racistes, xenòfobs, discriminatoris, pornogràfics, difamatoris o que, de qualsevol manera, fomentin la violència o la disseminació de continguts clarament il·lícits o nocius.

Aquells usuaris que enviïn al lloc web de Cadfluid Solutions al seu departament de suggeriments, observacions, opinions o comentaris per mitjà del servei de correu electrònic, tret que expressin de manera certa i inconfusible el contrari, autoritzen Cadfluid Solutions per a la reproducció, distribució, exhibició, transmissió, retransmissió, emissió en qualsevol format, emmagatzematge en suports, digitalització, posada a disposició des de bases de dades pertanyents a Cadfluid Solutions, traducció, adaptació, arranjament o qualsevol altra transformació de tals observacions, opinions o comentaris, els usuaris declinen qualsevol pretensió crematística a càrrec de Cadfluid Solutions.

D'acord amb el que assenyala el paràgraf anterior, Cadfluid Solutions queda autoritzada igualment per procedir a la modificació o alteració de tals observacions, opinions o comentaris, a fi d'adaptar-los a les necessitats de format editorial del lloc web, sense que per això pugui entendre que existeix en absolut qualsevol tipus de lesió de qualsevol de les facultats morals de dret d'autor que els usuaris poguessin ostentar sobre aquelles.

Queden prohibits qualsevol dels recursos tècnics, lògics o tecnològics per virtut dels quals un tercer pugui beneficiar-se, directament o indirectament, amb o sense lucre, de tots i cadascun dels continguts, formes, índexs i altres expressions formals que formin part del lloc web, o de l'esforç dut a terme per Cadfluid Solutions per al seu funcionament. En concret, queda prohibit tot link, hyperlink, framing o vincle similar que pugui establir-se en direcció al lloc web de Cadfluid Solutions sense el consentiment previ, exprés i per escrit de Cadfluid Solutions. Qualsevol transgressió del disposat en aquest punt serà considerada com a lesió dels legítims drets de propietat intel·lectual de Cadfluid Solutions sobre el lloc web i tots els continguts de la mateixa.

Cadfluid Solutions no assumirà cap responsabilitat davant conseqüències derivades de les conductes i actuacions abans citades, de la mateixa manera que no assumirà responsabilitat alguna pels continguts, serveis, productes, etc., de tercers als quals es pugui accedir directament o a través de banners, enllaços, links, hyperlinks, framing o vincles similars des del lloc web de Cadfluid Solutions.

10. Política de Cookies

Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-li. El conjunt de "cookies" ens ajuda a millorar la qualitat del nostre lloc web, permetent-nos controlar què pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-li la navegació i usabilitat del nostre lloc web. Tingui en compte que les cookies no poden danyar el seu equip i que, a canvi, el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.
La informació que li proporcionem a continuació, li ajudarà a comprendre els diferents tipus de cookies:

  • Cookies de sessió: Són cookies temporals que romanen en l'arxiu de cookies del seu navegador fins que abandoni el lloc web, per la qual cosa cap queda registrada en el disc dur de l'usuari. La informació obtinguda per mitjà d'aquestes cookies, serveixen per analitzar pautes de tràfic en el lloc web. A la llarga, això ens permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i facilitant el seu ús.
  • Cookies permanents: Són emmagatzemades en el disc dur i en el nostre lloc web les llegeix cada vegada que vostè realitza una nova visita. Un lloc web permanent posseeix una data l'expiració determinada. La cookie deixarà de funcionar després d'aquesta data. Les utilitzem, generalment, per facilitar els serveis de compra i registre.
  • Cookies polivalents: Una cookie pot utilitzar-se per a diverses finalitats, per la qual cosa únicament podrà estar exempt del requisit de consentiment si totes i cadascuna de les finalitats per les quals s'utilitzi estan individualment exemptes del requisit de consentiment.

L'usuari té en qualsevol moment l'opció d'impedir la generació de “cookies”, mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu programari “navegador”. No obstant això, Cadfluid Solutions , no es responsabilitza que la desactivació de les mateixes impedeixi el bon funcionament del lloc web.

Exemples de configuració de les cookies a diferents navegadors:

Google Chrome

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Windows Explorer

http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Firefox

http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Apple Safari

http://support.apple.com/kb/ph5042

Els informem que Cadfluid Solutions no utilitza cap mena de “cookies”, pel tractament de dades personals, que permetin la identificació de persones físiques concretes.

Una vegada llegida tota la informació facilitada, avisem a l'usuari que, si prossegueix la seva navegació pel nostre lloc web, sense haver pres les mesures oportunes de personalització dels seus navegadors, per impedir la instal·lació de les cookies emprades pel mateix, en els termes inclosos en l'article 22.2 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, segons la redacció del mateix donada pel RD 13/2012 de 30 de març, pel qual es transposen directives en matèria de mercats interiors d'electricitat i gas i en matèria de comunicacions electròniques estarà prestant el seu consentiment per a la utilització dels referits mecanismes.

11. Llei i jurisdicció

Les presents condicions així com qualsevol relació entre vostè i Cadfluid Solutions es regiran per la legislació espanyola. Per a qualsevol qüestió litigiosa entre vostè i Cadfluid Solutions derivada de l'existència o contingut d'aquestes condicions o de la seva visita al lloc web, ambdues parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, se sotmeten a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Tarragona.

12. Política de privacitat

Cadfluid Solutions, amb domicili social a Carrer de l’Escorxador, s/n., codi postal 43003, Tarragona, proveïda de NIF G43581321, i inscrita en el Registre Mercantil, en compliment de les estipulacions de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'informa que les dades que vostè facilita en el formulari del lloc web www.cadfluidsolutions.com quedaran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Cadfluid Solutions, amb la finalitat de permetre l'accés i consulta als continguts inclosos en el lloc web.

Amb l'enviament del formulari emplenat de Cadfluid Solutions, l'interessat atorga el seu consentiment inequívoc perquè aquesta pugui disposar de les seves dades personals per a la finalitat abans exposada. No obstant això, i d'acord amb l'article 6 de la LOPD, l'interessat pot revocar, prèvia sol·licitud justificada, el seu consentiment per al tractament de les dades personals facilitades. Per exercitar aquest dret, cal que la persona interessada es dirigeixi mitjançant correu postal a Cadfluid Solutions, a l'adreça Carrer de l’Escorxador, s/n., codi postal 43003, Tarragona, indicant la referència “LOPD CADFLUID SOLUTIONS”. El consentiment no té caràcter retroactiu. En tots dos casos, l'afectat haurà d'aportar documentació acreditativa de la seva identitat.

Per la seva banda, Cadfluid Solutions, es compromet a que les dades facilitades seran tractades de forma totalment confidencial i, segons totes les mesures de seguretat establertes per la Llei, a fi d'evitar accessos i tractaments no autoritzats. Sense perjudici de l'anterior, Cadfluid Solutions, podrà revelar a les Autoritats Públiques competents les dades de caràcter personal i qualsevol altra informació que estigui en el seu poder a través dels seus sistemes informàtics i que li sigui requerida, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables. Les dades facilitades no seran utilitzades per a altres usos que no siguin estrictament els anteriorment descrits.

Cadfluid Solutions, en compliment de l'article 5 de la LOPD, l'informa que la resposta a les preguntes del formulari del lloc web és de caràcter facultatiu i que en qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició respecte de les dades facilitades. En aquest supòsit, l'interessat haurà de dirigir la seva reclamació al responsable del fitxer mitjançant un correu postal a Cadfluid Solutions, a l'adreça Carrer de l’Escorxador, s/n., codi postal 43003, Tarragona, indicant la referència “LOPD CADFLUID SOLUTIONS”. En tots dos casos, l'afectat haurà d'aportar documentació acreditativa de la seva identitat. En cas que l'usuari no desitgi que les seves dades s'incloguin a la base de dades de Cadfluid Solutions haurà d'indicar en el formulari en el moment de complimentar amb les seves dades personals.

En compliment de l'article 5 de la Llei 25/2007, de 18 d'octubre, de conservació de dades relatives a les comunicacions electròniques i a les xarxes públiques de comunicacions, Cadfluid Solutions retindrà durant un període màxim de dotze mesos computats des de la data en què s'hagi produït la comunicació. Per reglament, prèvia consulta als operadors, es podrà ampliar o reduir el termini de conservació per a determinades dades o una categoria de dades fins a un màxim de dos anys o un mínim de sis mesos, tenint en compte el cost de l'emmagatzematge i conservació de les dades, així com l'interès dels mateixos per a les finalitats d'investigació, detecció i enjudiciament d'un delicte greu, després de consultar els operadors.

El que disposa l'apartat anterior, s'entén sense perjudici del que preveu l'article 16.3 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, sobre l'obligació de conservar dades bloquejades en els supòsits legals de cancel·lació. Així mateix, en compliment de l'article 21 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informem que Cadfluid Solutions no enviarà per correu electrònic comunicacions publicitàries que no hagin estat autoritzades pels destinataris. Quan Cadfluid Solutions realitzi aquest tipus de comunicació comercial mitjançant correu electrònic, la paraula "Promoció", o similars, apareixerà en l'inici del missatge.